The MUMMY

Nieuws - Beurzen & Festivals

 • 190617-CINEEUROPE-LR-2946a
  Beurzen & Festivals 28 juni 2017 - Jeroen Huijsdens

  CineEurope: enkele hoogtepunten op een rij

  Barcelona heeft afgelopen donderdag na vier intensieve dagen weer voor een jaar afscheid genomen van CineEurope. Vijf screenings, twaalf productpresentaties, elf seminars, tien lunches, diners en recepties en 133 leveranciers op de beursvloer zorgden er opnieuw voor dat de bezoeker zich tijdens de officiële conventie van UNIC niet hoefde te vervelen. Maar wat waren nu echt de highlights? Een welke ontwikkelingen moeten we de komende tijd in de gaten houden?

  Lees verder
 • BeurzenFestivals Lumière Cinema Maastricht
  Beurzen & Festivals 27 juni 2017 - Nanneke Koning

  Film, muziek en literatuur op nieuw festival Words on Fire

  Muziek- en literatuurfestival Crossing Border, poppodium De Muziekgieterij en Lumière Cinema (Maastricht) hebben hun krachten gebundeld voor een eendaags festival: Words on Fire. Op 5 november 2017 is  de Maastrichtse binnenhaven even een bruisend cultureel podium.

  Lees verder
 • BeurzenFestivals Tom Holkenborg
  Beurzen & Festivals 24 juni 2017 - Mark van den Tempel

  Tom Holkenborg is volgende Master op NFF

  Nederlands succesrijkste filmcomponist, Tom Holkenborg, zal tijdens het aanstaande Nederlands Film Festival de rol van Master vervullen. In die hoedanigheid verzorgt de musicus onder meer een masterclass en zal hij zijn kennis, ideeën en ervaringen op het gebied van film, muziek en games met de bezoekers delen.

  Lees verder
 • 220617-CINEEUROPE-LR-3998
  Beurzen & Festivals 23 juni 2017 - Jeroen Huijsdens

  CineEurope: And the winners are...

  Zoals elk jaar werden er op de slotavond van CineEurope weer een aantal vakprijzen uitgereikt. En daar zat toch ook nog een verrassing tussen.

  Lees verder
 • Beurzen en festivals Borg
  Beurzen & Festivals 23 juni 2017 - Mark van den Tempel

  CineEurope: SF Studios wil internationaal meetellen

  En welke Europe spelers eisten een hoofdrol op tijdens CineEurope? Natuurlijk UniFrance met haar traditioneel afsluitende productpresentatie. Verrassend was de bijdrage van SF Studios, de Scandinavische bioscoopketen en filmproducent met de grote internationale ambitie.

  Lees verder
 • Beurzen en festivals Narnia
  Beurzen & Festivals 23 juni 2017 - Mark van den Tempel

  CineEurope: eOne zet volgende stap

  De laatste jaren heeft Entertainment One veel geïnvesteerd in overnames van en partnerships met grote spelers uit de internationale filmwereld. Niet vreemd dat de Canadese muziek-, tv- en filmgigant heel wat hoogwaardig product kon tonen tijdens de laatste dag van CineEurope.

  Lees verder
 • 190617-CINEEUROPE-LR-2886a
  Beurzen & Festivals 23 juni 2017 - Jeroen Huijsdens

  CineEurope: UNIC start mentorprogramma vrouwelijk toptalent

  Op de slotdag van CineEurope onthulde UNIC de details van het mentorprogramma dat ertoe moet leiden dat meer vrouwen een topfunctie kunnen gaan bekleden in de bioscoopsector.

  Lees verder