The MUMMY

Nieuws - Beurzen & Festivals

 • BeurzenFestivals Cannes Lejla
  Beurzen & Festivals 23 mei 2017 - Nanneke Koning

  Nederlandse korte film beleeft première in Cannes

  Er mogen dan geen lange Nederlandse speelfilms op het filmfestival in Cannes draaien, er draait wel een korte. Donderdagochtend gaat Stijn Bouma’s Lejla in première, die werd geselecteerd voor het Cinéfondation-programma.

  Lees verder
 • Beurzen en festivals AV Festival
  Beurzen & Festivals 19 mei 2017 - Mark van den Tempel

  AV Festival brengt film-, tv- en nieuwe-mediawereld samen

  Bijblijven is een must, zeker in de AV-branche waar de ontwikkelingen pijlsnel gaan. Het debuterende AV Festival biedt regisseurs, editors, componisten, journalisten en andere technici in de film-, tv- en nieuwe-mediawereld de mogelijkheid zich van de laatste trends op de hoogte te stellen. Maar je kan natuurlijk ook gewoon fijn komen netwerken. Het AV Festival wordt op 23 en 24 mei gehouden in de Kromhouthallen, Amsterdam.

  Lees verder
 • Beurzenenfestivals_CineEuropePrijsvraag2017
  Beurzen & Festivals 18 mei 2017 - Jeroen Huijsdens

  Mathieu Liebau van C-Cinemas winnaar CineEurope-actie

  HFN organiseerde voor het tweede opeenvolgende jaar een actie waarmee een reis naar de vakbeurs CineEurope in Barcelona kon worden gewonnen. De winnaar is Mathieu Liebau, movie theater manager van C-Cinemas Roosendaal.

  Lees verder
 • beurzenfestivals-cannes-2017-festivalpaleis_bewerkt
  Beurzen & Festivals 16 mei 2017 - Nanneke Koning

  Filmfestival Cannes 2017 van start

  Morgenavond gaat de 70-ste editie van het Cannes Filmfestival van start. Met dit jaar wat minder star power op de rode loper, nóg strengere beveiliging en op papier een sterke competitie. De openingsavond is in ieder geval een op en top Franse aangelegenheid.

  Lees verder
 • Beurzen en festivals Jury Cannes
  Beurzen & Festivals 25 april 2017 - Mark van den Tempel

  Grote namen in competitiejury Cannes

  Een eclectisch gezelschap, dat kun je de vandaag bekend gemaakte jury van het 70ste Festival de Cannes wel noemen. Voorzitter Pedro Almodovar zal dagelijks met onder meer Jessica Chastain, Will Smith en Paolo Sorrentino de trappen van het festivalpaleis beklimmen.

  Lees verder
 • Beurzenfestivals Get Out
  Beurzen & Festivals 22 april 2017 - Nanneke Koning

  Get Out wint Silver Scream Award op Imagine

  Gisteravond zijn de winnaars van Imagine 2017 bekendgemaakt. De Publieksprijs ging met voorsprong naar Get Out. De horrorsatire, die het festival opende en donderdag ook in de bioscoop ging draaien, stond vanaf dag één bovenaan. 

  Lees verder
 • banner-cineeuropeactie-600x200-1
  Beurzen & Festivals 18 april 2017 - Tanja van Rooden

  Win een reis naar CineEurope Barcelona

  Wil jij komende zomer naar Barcelona om daar van 19 tot en met 22 juni de Europese bioscoopvakbeurs CineEurope bij te wonen? Doe dan mee met de speciale actie die Holland Film Nieuws als mediapartner van CineEuropa organiseert.

  Lees verder