The MUMMY
NIEUWS - Cast

Submarine Film

28 januari 2016

De producenten van Submarine (Bruno Felix en Femke Wolting) hebben met producenten Jeroen Beker en Sabine Veenendaal de krachten gebundeld om binnen Submarine een filmtak op te zetten: Submarine Film.

Doelstelling van Submarine Film is om een Nederlands en internationaal publiek te bereiken met innovatieve en onderscheidende films. Submarine heeft een filiaal in Los Angeles (Sub LA) waar Wolting werkt aan de ontwikkeling van onder meer de science-fiction film Origin van regisseur Matthijs van Heijningen jr. en de nieuwe film van regisseur Rogier Ross Wiliams.

De producenten zijn afzonderlijk al jaren actief in filmproductie en maakten tientallen films waaronder Alles is liefde, Zwartboek, Alleen maar nette mensen, Minous en Het paard van Sinterklaas.

Komende maanden gaan onder andere in productie Miss Sing Song Suriname van Mischa Kamp en de documentaire Molenbeek van Bart van den Aardweg.

Submarine producenten film

Submarine Film is vanaf 8 februari te vinden in het huidige bedrijfspand van Submarine in Lab111 in Amsterdam.

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

LOGAN LUCKY_HFN_240x180px_v1
Banner Cinejobs 240x180px
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
Banner-Verschrikkelijke Ikke 3
Banner_GirlsNightOut_240x180
XX_HITMAN'S-BODYGUARD_BANNER(240x180)
35576.CC_Banner_Carma_tbv_Holland_film_nieuws_240x180px_v2
XX_COCO_BANNER(240x180)