The MUMMY

Nieuws - In beeld

 • Tak Lauge-02
  In beeld 16 mei 2017 - Jeroen Huijsdens

  Bioscoopsector zwaait Lauge Nielsen uit

  In Pathé Tuschinski werd donderdag 11 mei met een feestelijke receptie afscheid genomen van Lauge Nielsen. Nielsen gaf meer dan eenentwintig jaar leiding aan Pathé in Nederland.

  Lees verder
 • Filmdepot
  In beeld 02 mei 2017 - Riet Zegers

  Filmdepot 2.0 live

  Ruim acht jaar na de lancering van het Filmdepot is gisteren de vernieuwde site live gegaan. Een nieuw uiterlijk en nieuwe functies maken dit uiterst handige downloadplatform voor bioscopen, filmtheaters en de Nederlandse pers nog aantrekkelijker. 

  Lees verder
 • Nieuwsbrief47Banner_v2
  In beeld 21 februari 2017 - Riet Zegers

  Kijk uit naar de nieuwe HFN

  Aanstaande donderdag verschijnt de februari-editie van Holland Film Nieuws. Met ook dit keer weer interessante artikelen en... een brief. Een brief waarin wij onze nieuwe plannen bekendmaken.

  Lees verder
 • inproductie-nederlandse-films-2017_600x275
  In beeld 24 januari 2017 - Mark van den Tempel

  Ook 2017 krijgt een volle Nederlandse filmagenda

  Er zullen in 2017 meer Nederlandse films in de bioscopen belanden dan in 2016. Maar is veel ook te veel? In een vergelijkbaar filmland als Denemarken heeft de branche zich uitgesproken over een vermindering van de productie, en ook in Nederland zijn zulke geluiden te horen.

   

  Lees verder
 • picknmix maldepierres
  In beeld 02 januari 2017 - Jeroen Huijsdens

  Distributeurs Lumière en Cinemien sluiten overeenkomst

  Filmdistributeur Cinemien neemt alle zaken over met betrekking tot de bioscoopdistributie van de films van Lumière. Daarover hebben Lumière Publishing en ABC Theatrical Distribution/Cinemien overeenstemming bereikt. De afspraken gaan per direct in.

  Lees verder
 • NB_42_v2
  In beeld 13 december 2016 - Riet Zegers

  Holland Film Nieuws kersteditie

  Aanstaande donderdag verschijnt de kersteditie van Holland Film Nieuws. Een editie boordevol informatie. Wij stelden een aantal prominenten uit het film- en bioscoopbedrijf  'de tien ultieme vragen van 2016' en hadden een inspirerend gesprek met de producent van Brimstone Els Vandevorst. En er is uiteraard meer...

  Lees verder
 • In beeld 15 november 2016 - Mark van den Tempel

  Gouden Films komen trager tot stand

  Goed nieuws voor Tonio, die dit weekend de honderdduizendste bezoeker mocht verwelkomen. Maar het komt lang niet vaak genoeg voor. Vorig jaar werden er achttien Gouden Films uitgedeeld, dit jaar tot op heden tien. Twee jaar geleden scoorden vijf titels een Platina Film, dit jaar nog maar twee. Een dip of een trend?

  Lees verder