The MUMMY
NIEUWS - In productie

Brimstone nadert voltooiing

19 maart 2016

De productie van Martin Koolhovens duistere western Brimstone zit duidelijk in de eindfase. Op dit moment is de regisseur druk bezig met de geluidsafwerking. Daarvoor wordt dit weekend in België met componist Tom Holkenborg de filmscore opgenomen. 

In de Galaxy Studio's in Mol gaat Holkenborg duidelijk voor een klassieke score, getuige de foto die editor Job ter Burg verstuurde. Hier is sprake van een compleet orkest, dat onder leiding staat van de Britse dirigent Gavin Greenaway. Galaxy is een populaire studio onder Nederlandse filmmakers, recent namen de producties van Mannenharten 2 en Knielen op een bed violen hier ook scores op.

Het zijn drukke tijden voor Holkenborg (Junkie XL), die zich in korte tijd heeft ontpopt tot een van de meest gevraagde filmcomponisten van het moment. Zijn score voor Deadpool is de bioscoop nog niet uit of daar komt alweer zijn muziek voor Batman v Superman: Dawn of Justice aan. Andere recente projecten waren Mad Max: Fury Road, Divergent en Black Mass.

foto: Tom Holkenborg voor het orkest in de Galaxy Studio's (Job ter Burg)

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
XX_COCO_BANNER(240x180)
Banner_VerschrikkelijkeIkke3_240x180
Banner_GirlsNightOut_240x180
XX_HITMAN'S-BODYGUARD_BANNER(240x180)
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
Banner Cinejobs 240x180px
35576.CC_Banner_Carma_tbv_Holland_film_nieuws_240x180px_v2
CE2017-240x180-Banner-Ad copy