The MUMMY
NIEUWS - In productie

Nocturne volgende film Reinout Scholten van Aschat

04 februari 2016

Drukke tijden voor Reinout Scholten van Aschat. Beyond Sleep opende het IFFR en gaat volgende week landelijk draaien. In Berlijn is de talentvolle acteur een van de Shooting Stars. En Reinout begint bijna aan zijn volgende film.

Het wordt Nocturne, het lange speelfilmdebuut van regisseur Viktor van der Valk. Wel moeten er nog wat hordes genomen worden voordat er in maart kan worden gestart met de opnamen. Producent Erik Glijnis is een crowdfund-website gestart om een deel van het budget gefinancierd te krijgen.

Nocturne gaat over een filmmaker die tijdens een creatieve crisis door zijn vriendin wordt verlaten. Vincent van der Valk speelt ook een grote rol. Reinout kent de gebroeders Van der Valk van de korte film Onno de onwetende uit 2014, waarin Vincent de hoofdrol speelde en waar Viktor de regie voerde.

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

35576.CC_Banner_Carma_tbv_Holland_film_nieuws_240x180px_v2
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
LOGAN LUCKY_HFN_240x180px_v1
Banner Cinejobs 240x180px
XX_COCO_BANNER(240x180)
XX_HITMAN'S-BODYGUARD_BANNER(240x180)
Banner_GirlsNightOut_240x180
Banner-Verschrikkelijke Ikke 3