The MUMMY

Nieuws - Internationaal

 • Internationaal Alien Covenant
  Internationaal 22 mei 2017 - Mark van den Tempel

  Alien: Covenant net langzij bij Guardians aan US boxoffice

  Twee weken duurde de hegemonie van Guardians of the Galaxy Vol. 2 aan de Amerikaanse boxoffice. Met een banddikte verschil wist Alien: Covenant dit weekend de leiding over te nemen van de Marvel-klapper. Het was 36 om 35 miljoen dollar.

  Lees verder
 • PickMix Pirates 5
  Internationaal 16 mei 2017 - Mark van den Tempel

  Piraten stelen nieuwe Pirates

  Walt Disney Pictures wordt gechanteerd door hackers, dat onthulde website Deadline vandaag. Inzet is een gehackte versie van de nieuwe Pirates of the Caribbean, Dead Men Tell No Tales. Als Disney geen losgeld betaalt zou de film in delen online gezet worden. Dead Men gaat 24 mei in Nederland in première als Salazar’s Revenge.

  Lees verder
 • Internationaal Digital Single Market persfoto EC Vice-President Andrus Ansip
  Internationaal 16 mei 2017 - Alice Scheiuit

  Audiovisuele sector bedreigd door plannen Europese Commissie

  De audiovisuele sector heeft grootschalig protest laten horen tegen de koers die Brussel heeft uitgestippeld om de Digital Single Market (DSM) te realiseren. Met het voorstel voor online omroepdiensten ondermijnt de Europese Commissie het audiovisuele ecosysteem in Europa en wordt de film- en tv-industrie beschadigd, zo is de stelling. De sector roept de EU-instituten dan ook op om het voorstel te laten varen.

  Lees verder
 • Internationaal King Arthur
  Internationaal 15 mei 2017 - Mark van den Tempel

  King Arthur hard onderuit aan US boxoffice

  Het moest een nieuwe franchise worden, maar die kansen lijken nu al verkeken. King Arthur: Legend of the Sword kende dit weekend een dramatische start aan de Amerikaanse boxoffice. Het kostbare fantasy-epos bleef steken op een recette van 14,7 miljoen dollar op een totaal van 3700 schermen.

  Lees verder
 • Internationaal Guardians 2
  Internationaal 08 mei 2017 - Mark van den Tempel

  Geen concurrentie voor Guardians aan de US boxoffice

  Baby Groot kan een dansje doen. Guardians of the Galaxy Vol. 2 wist in de VS gedurende de eerste drie dagen 145 miljoen dollar bijeen te halen. Dat was maar liefst 85 procent van de totale Amerikaanse boxoffice. Het was de op een na hoogste opening van 2017.

  Lees verder
 • Internationaal Latin Lover
  Internationaal 01 mei 2017 - Mark van den Tempel

  Amerikaans publiek omarmt Latin Lover

  Terwijl de rest van de wereld in de rij stond voor Guardians of the Galaxy Vol. 2, moesten Amerikaanse bioscoopgangers het doen met kleinere nieuwkomers als The Circle en How To Be a Latin Lover. Uiteindelijk was het gewoon weer The Fate of the Furious die bovenaan eindigde.

  Lees verder
 • Internationaal F8-1
  Internationaal 24 april 2017 - Mark van den Tempel

  Koppositie onbedreigd voor Fate of the Furious

  Vijf nieuwe films aan de Amerikaanse boxoffice, maar geen van de titels kwam ook maar in de buurt van koploper The Fate of the Furious. Sterker nog, de nieuwelingen wisten niet eens de top drie te halen.

  Lees verder