The MUMMY

Nieuws - Internationaal

 • Marketing Pathé All Eyez On Me
  Internationaal 19 juni 2017 - Mark van den Tempel

  Tupac springlevend aan US boxoffice

  Ruim twintig jaar geleden werd Tupac Shakur onder nooit opgehelderde omstandigheden vermoord. Dat de charismatische rapper niet vergeten is, bleek dit weekend aan de Amerikaanse boxoffice. De biopic All Eyez On Me verraste door flink hoger uit te komen dan de studioramingen. Cars 3 nam ondertussen de koppositie over van Wonder Woman.

   

  Lees verder
 • internationaal IMAX VR
  Internationaal 13 juni 2017 - Jeroen Huijsdens

  IMAX snijdt in kosten maar investeert ook

  IMAX ziet zich genoodzaakt 100 werknemers te ontslaan door tegenvallende resultaten, zo melden diverse Amerikaanse vakbladen. Het gaat om circa 14% van het wereldwijde personeelsbestand. Ondertussen blijft het bedrijf ook investeren. Gisteren opende het samen met AMC New Yorks eerste IMAX VR Centre.

  Lees verder
 • internationaal PwC Entertianment Outlook 2017 2021
  Internationaal 13 juni 2017 - Jeroen Huijsdens

  Media Outlook voorspelt spannende tijden

  De entertainmentindustrie blijft uitzicht houden op omzetgroei, maar niet iedereen profiteert in dezelfde mate. Dat blijkt uit de achttiende editie van de Global Entertainment en Media Outlook van PricewaterhouseCoopers (PwC) waarin vooral wordt ingegaan op de situatie in de VS.

  Lees verder
 • Internationaal Wonder Woman
  Internationaal 12 juni 2017 - Mark van den Tempel

  Wonder Woman oppermachtig aan US boxoffice

  Haar openingsservice was ijzersterk en nu bewijst Wonder Woman ook over een paar formidabele benen te beschikken. Want een tweede week van 57 miljoen dollar, dat is slechts weinigen gegeven. The Mummy kwam er dit weekend in elk geval niet aan te pas aan de US boxoffice.

  Lees verder
 • Internationaal Wonder Woman
  Internationaal 05 juni 2017 - Mark van den Tempel

  Wonder Woman straalt aan US boxoffice

  Het was krap (want 100,5 miljoen dollar), maar toch significant: Warners nieuwe franchise Wonder Woman wist in het openingsweekend meer dan 100 miljoen dollar aan opbrengst te genereren aan de US boxoffice.

  Lees verder
 • Internationaal 120 BPM
  Internationaal 30 mei 2017 - Mark van den Tempel

  Meeste Cannes-toppers aangekocht voor Nederland

  De Gouden Palmen zijn verdeeld, maar wat gaan we daar van terugzien in Nederland? Best veel eigenlijk. Een overzicht van de Cannes-aankopen van dit jaar.

  Lees verder
 • Internationaal Pirates 5
  Internationaal 29 mei 2017 - Mark van den Tempel

  Pirates 5 kaapt Memorial Day-weekend

  De vraag of Disney er verstandig aan heeft gedaan zijn succesfranchise na vier afleveringen voort te zetten kan met ‘ja’ worden beantwoord. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales was aan de Amerikaanse boxoffice met voorsprong de grootste kaper van het vierdaagse Memorial Day-weekend.

  Lees verder