The MUMMY

Nieuws - Marketing

 • PickMix Gerben Kuipers
  Marketing 01 mei 2017 - Nanneke Koning

  Gerben Kuipers ontfermt zich over new business bij Pathé

  Sinds gisteren is Gerben Kuipers officieel de man van de new business bij Pathé. In deze nieuwe rol zal de oprichter van CineMec ruimte kunnen geven aan zijn ondernemerschap en creativiteit om de marktpositie van Pathé verder te versterken.

  Lees verder
 • PickMix Brimstone Masterclass
  Marketing 29 november 2016 - Mark van den Tempel

  Exclusieve masterclass over productie Brimstone

  De promotie rond Brimstone begint op stoom te komen. Martin Koolhovens lang verwachte western gaat vanaf 12 januari draaien, maar wie daar niet op wil wachten kan intekenen op een exclusieve masterclass in het eerste weekend van januari. Verhalen genoeg over deze exceptionele productie.

  Lees verder
 • marketing IloveVue campagne
  Marketing 29 november 2016 - Mark van den Tempel

  ‘I ♥ Vue’ campagne van start

  Onder de noemer ‘Hou je van film, dan ga je naar Vue’ start de tweede bioscoopketen van Nederland vandaag met een grote reclamecampagne. Het is tevens de afsluiting van een rebranding-operatie waar het concern een jaar hard aan heeft gewerkt.

  Lees verder
 • picknmix campagne Pathe online
  Marketing 16 november 2016 - Jeroen Huijsdens

  Pathé gaat voor Groots

  Pathé zet een extra wapen in in de strijd om de consument te laten beseffen dat film zich nergens anders zo laat ervaren als in de bioscoop. De bioscoopketen is begonnen met de campagne Maak het Groots.

  Lees verder
 • Marketing 27 oktober 2016 - Riet Zegers

  Pepernotenpret bij Kok CinemaxX

  Dat Kok CinemaxX in Harderwijk inmiddels een succes is, is wel doorgedrongen in het film- en bioscoopbedrijf. De bezoekers van de nieuwe biosoop kunnen in het complex niet alleen genieten van film en vrijetijdsbestedingen, ook aan de inwendige mens wordt flink aandacht besteed.

  Lees verder
 • oplocatie_FCHyena
  Marketing 06 oktober 2016 - Jeroen Huijsdens

  FC Hyena toegetreden tot Cineville

  Cineville blijft uitbreiden. Sinds vandaag kan de filmliefhebber met z'n Cinevile-pas ook terecht bij FC Hyena. Het theater, dat twee zalen telt, werd in juli van dit jaar geopend aan de Aambeeldstraat in in Amsterdam-Noord.

  Lees verder
 • Marketing Vue Airmiles
  Marketing 05 oktober 2016 - Mark van den Tempel

  Vue gaat samenwerken met Air Miles

  Bioscoopketen Vue is een samenwerkingsverband aangegaan met het populaire spaarsysteem Air Miles. Sinds 1 oktober kunnen spaarders zo korting krijgen op voorstellingen in 21 Vue Cinemas.

  Lees verder