The MUMMY

Nieuws - Op locatie

 • OpLocatie Arcaplex Spijkenisse
  Op locatie 19 juni 2017 - Nanneke Koning

  Drie zalen extra voor Arcaplex Spijkenisse

  Een breder filmaanbod, meer luxe en hapjes en drankjes. Met de bouw van drie extra zalen hoopt Arcaplex Spijkenisse een ‘hoogwaardiger filmbeleving’ te kunnen bieden. De bouw start volgende maand.

  Lees verder
 • kinepolis-den-bosch-3.599x218x1
  Op locatie 13 juni 2017 - Mark van den Tempel

  Start bouw Kinepolis Den Bosch nu ook gevierd

  De eerste paal van Kinepolis Den Bosch werd al op 1 mei geslagen. Toch wilde het concern uitgebreider stilstaan bij de bouw van de nieuwe bioscoop aan de Bordeslaan. Dus was afgelopen vrijdag een stevige delegatie afgereisd naar Brabant om de officiële werfinhuldiging, zoals dat in Vlaanderen heet, extra feestelijk te laten verlopen.

  Lees verder
 • Op locatie Vue Hoorn
  Op locatie 10 juni 2017 - Mark van den Tempel

  Vue Hoorn ontvangt miljoenste bezoeker

  Eerder dan verwacht heeft Vue Hoorn de miljoenste bezoeker kunnen verwelkomen. Daarmee is de voormalige JT-bioscoop een van de succesnummers van het concern. Bezoekster Sjari Mol-Kaarsemaker werd vrijdagavond verrast met een cheque voor een jaar gratis naar de film.

   

  Lees verder
 • Op locatie Drachten
  Op locatie 09 mei 2017 - Nanneke Koning

  De Bios Drachten breidt uit

  Met meer ruimte, thema-avonden en een kaasplankje na afloop wil De Bios Drachten de bezoekers beter bedienen. Met de bouw is al begonnen. Na de zomer moet de eerste fase klaar zijn.

  Lees verder
 • OpLocatie Amstelveen
  Op locatie 09 mei 2017 - Nanneke Koning

  Plannen voor nieuwe bioscoop in Amstelveen

  Vorige week maakte het college van B&W van Amstelveen de plannen bekend voor de verbetering van het stadshart. Daarin is ook plaats voor een nieuwe bioscoop.

  Lees verder
 • Op locatie Focus 2
  Op locatie 02 mei 2017 - Mark van den Tempel

  Nieuwbouw Focus Arnhem van start

  Met een feestelijke bijeenkomst op het Kerkplein is gisteren in Arnhem de start van de werkzaamheden voor het nieuwe Focus Filmtheater gevierd. Maart 2018 is de oplevering, tot die tijd kunnen belangstellenden de vorderingen volgen via een tijdelijke website.

  Lees verder
 • Op locatie Royal Heerlen
  Op locatie 20 april 2017 - Mark van den Tempel

  Royal Heerlen gaat misschien weer open

  Er zijn plannen om het gesloten Royal Theater in Heerlen te heropenen. Bioscoopconcern Vue praat hierover met de eigenaar van het pand, de gemeente Heerlen, en met filmhuis De Spiegel.

  Lees verder