Gek van Oranje

adverteren

Magazine

Holland Film Nieuws Holland Film Nieuws is het vakblad voor het film- en bioscoopbedrijf. Het magazine heeft tot doel om iedereen die werkzaam is in de sector te informeren over de ontwikkelingen in de branche.

Oplage
3.500 exemplaren

Frequentie
6x per jaar

Advertentieformaten magazine
2/1 pagina (spread) - formaat 420x297mm
1/1 pagina - formaat 210x297mm
1/2 pagina (liggend) - formaat 210x148mm
1/2 pagina (staand) - formaat 104x297mm
1/4 pagina (staand) - formaat 104x148mm

Aanleverspecificaties advertenties
Het materiaal s.v.p. aanleveren als Certified PDF (100%/300dpi/CMYK). Alle advertenties aanleveren met 3mm overlap.

Verschijningsmomenten 2017

HFN 134 - 23 februari (deadline 18 januari)
HFN 135 - 20 april (deadline 15 maart)
HFN 136 - 15 juni (deadline 10 mei)
HFN 137 - 17 augustus (deadline 12 juli)
HFN 138 - 26 oktober (deadline 20 september)
HFN 139 - 14 december (deadline 8 november)

Online

Banners
Op diverse plekken van onze website is het mogelijk banners te plaatsen. Deze banners worden random weergegeven op alle webpagina’s. Bij weergave op mobiel schuiven de zijbanners in twee sliders van vier banners die random worden weergegeven op mobiel. Het leaderboard blijft staan bovenaan de pagina.

Formaten
Leaderboard (topbanner) - formaat 985x200 px
Blokbanner (zijkant) - formaat 240x180px
Nieuwsbriefbanner (alleen in combi met andere banner) – formaat 600x200 px

Bestand
Lever de banner aan als een JPEG-of GIF-bestand in de hierboven genoemde standaard afmeting zoals hij in de browser getoond wordt. Doordat Flash-bestanden niet worden getoond op telefoons en tablets plaatsen wij geen Flash-banners.

Hyperlink
Door op een banner te klikken wordt een pagina geopend waar meer informatie over het geadverteerde te vinden is. Lever de complete link naar deze pagina aan bij de banner.


Vacatures

Wilt u uw vacature onder de aandacht brengen op het nieuwsplatform voor het film- en bioscoopbedrijf? Dat kan! Mail met riet@hollandfilmnieuws.nl en vraag naar de mogelijkheden.


Vriend worden?

Bent u van plan meerdere advertenties te plaatsen? Dan kan het interessanter voor u zijn om vriend van HFN te worden.

Om een garantie te hebben dat er voldoende inkomsten zijn om HFN gedurende een jaar te kunnen uitgeven bestaat de groep Vrienden van HFN. Bedrijven die nauwe banden hebben met het bioscoopbedrijf en waarvan verwacht mag worden dat zij waarde hechten aan het voortbestaan van een vakblad voor de sector, kunnen zich aansluiten bij deze groep van sponsors.
Een bedrijf wordt sponsor door een commitment af te geven voor een jaar voor een pakket advertentie-pagina’s. In ruil hiervoor krijgt het bedrijf:
• scherp geprijsd advertentietarief;
• gratis exemplaren van Holland Film Nieuws (met een maximum van tien per nummer);
• naamsvermelding in het colofon;


Tarieven

Wilt u informatie over de tarieven voor het adverteren in HFN magazine of op HFN online? Dan kunt u contact opnemen met HFN via info@hollandfilmnieuws.nl of bel met 020-6793843.ADVERTORIAL


Wij bieden u, naast advertenties en banners, ook de mogelijkheid om met een advertorial een nieuw product of dienst uitgebreid onder de aandacht brengen, meer bezoekers naar uw website te trekken en/of uw merknaam te versterken. Hiervoor hebben wij drie varianten: advertorial in ons magazine Holland Film Nieuws, een online advertorial op hollandfilmnieuws.nl of online in combinatie met onze nieuwsbrief.


Magazine
Advertorials zijn advertentiepagina’s die in hun vorm en inhoud lijken op de redactiepagina’s van HFN. Zij hebben een informatief karakter, waarbij de adverteerder duidelijk de afzender is. Uw product of dienst krijgt zo op een meer redactionele manier aandacht. Uit onderzoek blijkt dat lezers een advertorial meer ervaren als een redactioneel artikel dan als advertentie.

Omdat de advertorial door de HFN redactie wordt gemaakt, op basis van de aangeleverde info van de adverteerder, hebben wij minimaal 4 weken voor de deadline een ingevuld briefingsformulier nodig. Download hier een briefingsformulier.

Advertorials dienen aan de richtlijnen van HFN te voldoen. Bij het laten uitvoeren van advertorials door HFN geldt dat er slechts twee correctierondes plaatsvinden. Dit is één maal een inhoudelijk ronde waarbij alleen verbeteringen aangebracht kunnen worden op feitelijke onjuistheden. En één maal qua vormgeving, waarbij er van beeld gewisseld kan worden, maar niet de gehele stijl. Hierbij blijft de redactie van HFN leading.

Het aantal advertorials per editie is gelimiteerd. Per titel is ter beoordeling van de hoofdredacteur of een advertorial geplaatst wordt of niet.


Online
Wilt u uitgebreid uw boodschap communiceren op onze veel bezochte nieuwssite? Dat kan met een online advertorial. Een advertentie met de uitstraling van een redactioneel bericht, op een prominente plek op de homepage. Voor alle advertorials geldt dat het voor de bezoeker duidelijk moet zijn dat het om een advertorial gaat. Dit wordt aangegeven door de aanduiding ‘advertorial’ en wordt geplaatst met een steunkleur in het nieuwsoverzicht op de homepage en per rubriek.


Nieuwsbrief
Een advertorial op onze nieuwsbrief kan alleen in combinatie met een advertorial op onze website. In de nieuwsbrief komt tekst met beeld , met doorklikmogelijkheden naar onze website. In de uitgebreide advertorial op de website staat vervolgens een doorkliklink naar de adverteerder. De advertorial in onze nieuwsbrief staat tussen de redactionele content en is daarom niet te missen voor de lezer.


Tarieven
Download hier de tariefkaart voor het plaatsen van een advertorial in HFN magazine, op HFN online of in onze nieuwsbrief.

Banner-HLIV-240x180
9694_BVHV_BANNER_HFN(240x180px)
vacature
9695_WILD_BANNER_HFN(240x180px)
Design Ad Banner 240x180– HFN
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
Banner CineJobs240x180px
BannerIjslandBende_2