The MUMMY

advertorial

Wij bieden u, naast advertenties en banners, ook de mogelijkheid om met een advertorial een nieuw product of dienst uitgebreid onder de aandacht brengen, meer bezoekers naar uw website te trekken en/of uw merknaam te versterken. Hiervoor hebben wij drie varianten: advertorial in ons magazine Holland Film Nieuws, een online advertorial op hollandfilmnieuws.nl of online in combinatie met onze nieuwsbrief.


Magazine
Advertorials zijn advertentiepagina’s die in hun vorm en inhoud lijken op de redactiepagina’s van HFN. Zij hebben een informatief karakter, waarbij de adverteerder duidelijk de afzender is. Uw product of dienst krijgt zo op een meer redactionele manier aandacht. Uit onderzoek blijkt dat lezers een advertorial meer ervaren als een redactioneel artikel dan als advertentie.

Omdat de advertorial door de HFN redactie wordt gemaakt, op basis van de aangeleverde info van de adverteerder, hebben wij minimaal 4 weken voor de deadline een ingevuld briefingsformulier nodig. Download hier een briefingsformulier.

Advertorials dienen aan de richtlijnen van HFN te voldoen. Bij het laten uitvoeren van advertorials door HFN geldt dat er slechts twee correctierondes plaatsvinden. Dit is één maal een inhoudelijk ronde waarbij alleen verbeteringen aangebracht kunnen worden op feitelijke onjuistheden. En één maal qua vormgeving, waarbij er van beeld gewisseld kan worden, maar niet de gehele stijl. Hierbij blijft de redactie van HFN leading.

Het aantal advertorials per editie is gelimiteerd. Per titel is ter beoordeling van de hoofdredacteur of een advertorial geplaatst wordt of niet.


Online
Wilt u uitgebreid uw boodschap communiceren op onze veel bezochte nieuwssite? Dat kan met een online advertorial. Een advertentie met de uitstraling van een redactioneel bericht, op een prominente plek op de homepage. Voor alle advertorials geldt dat het voor de bezoeker duidelijk moet zijn dat het om een advertorial gaat. Dit wordt aangegeven door de aanduiding ‘advertorial’ en wordt geplaatst met een steunkleur in het nieuwsoverzicht op de homepage en per rubriek.


Nieuwsbrief
Een advertorial op onze nieuwsbrief kan alleen in combinatie met een advertorial op onze website. In de nieuwsbrief komt tekst met beeld , met doorklikmogelijkheden naar onze website. In de uitgebreide advertorial op de website staat vervolgens een doorkliklink naar de adverteerder. De advertorial in onze nieuwsbrief staat tussen de redactionele content en is daarom niet te missen voor de lezer.


Tarieven
Download hier de tariefkaart voor het plaatsen van een advertorial in HFN magazine, op HFN online of in onze nieuwsbrief.

17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
35576.CC_Banner_Carma_tbv_Holland_film_nieuws_240x180px_v2
Banner_GirlsNightOut_240x180
emoji_240X180
LOGAN LUCKY_HFN_240x180px_v1
XX_HITMAN'S-BODYGUARD_BANNER(240x180)
Bigfoot Junior_Banner HFN
Banner Cinejobs 240x180px