Gek van Oranje
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Battle of the Sexes publieksopener LIFF

28 september 2017

Op 27 oktober zal Battle of the Sexes als publieksopener van het Leids Film Festival fungeren. Het betreft de Nederlandse première van deze waargebeurde komedie. Eerder was al bekend gemaakt dat Suburbicon van George Clooney de officiële premièrefilm van het LIFF is.    

Battle of the Sexes vertelt het verhaal van een gedenkwaardige sportwedstrijd uit 1973: de tennismatch tussen Billy Jean King en Bobby Riggs. King (Emma Stone), de nummer één van het vrouwentennis, werd uitgedaagd door chauvinist Riggs (Steve Carell) om aan te tonen dat het mannentennis van een hoger niveau was. In werkelijkheid was hij een has-been die vooral publicitair wilde scoren. Hun wedstrijd bracht veel discussie op gang en werd een van de best bekeken sportverslagen uit de tv-historie.

Stone en Carell kruisen de rackets en meer in Battle of the Sexes / Warner Fox

 

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
9695_WILD_BANNER_HFN(240x180px)
vacature
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
Design Ad Banner 240x180– HFN
9694_BVHV_BANNER_HFN(240x180px)
Banner CineJobs240x180px
Banner-HLIV-240x180
BannerIjslandBende_2