banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Charlie Cappetti winnaar CineEurope prijsvraag

04 mei 2016

Charlie Cappeti, directeur van Focus Filmtheater in Arnhem, is de winnaar van de CineEurope-prijsvraag van HFN. Hij mag daarom volgende maand naar de vakbeurs in Barcelona. De prijs werd Cappetti woensdagmiddag symbolisch overhandigd in het Arnhemse filmtheater.

Cappetti was duidelijk verrast door het winnen van de prijs. 'Ik las in de nieuwsbrief dat er een winnaar was, maar dacht: jammer, dat ben ik dus niet.' Maar dat bleek anders uit te pakken. Voor de directeur van het filmtheater in Arnhem komt de prijs als geroepen. 'We zijn ons in allerlei opzichten aan het oriënteren en voorbereiden op de nieuwbouw. Dan komt deze vakbeurs heel goed uit.' Het was ook mede die argumentatie die de jury deed besluiten om uit alle inzendingen voor Charlie Cappetti te kiezen.

(Charlie Cappetti - rechts - krijgt prijs overhandigd door hoofdredacteur HFN Jeroen Huijsdens)

Focus Filmtheater zit in een vergevorderd stadium voor de bouw van een nieuw theater op het kerkplein in Arnhem. Het nieuwe filmtheater krijgt 5 zalen met ongeveer 400 stoelen. Het theater moet in 2018 de deuren openen.

Charlie Cappetti vormt samen met Henk Bitter de directie van Focus Filmtheater in Arnhem.

De prijs die Cappetti heeft gewonnen bestaat uit een geheel verzorgde reis naar de 25e editie van CineEurope. Dat betekent dat Cappetti niet alleen toegang heeft tot de conventie, maar ook de vliegreis en hotelovernachtigen krijgt aangeboden.

De prijs wordt mogelijk gemaakt door Coca-Cola en CineEurope.

CineEurope vindt plaats van 20 tot en met 23 juni in Centre de Convencions Internacional de Barcelona. Holland Film Nieuws is mediapartner van CineEurope en volgt de conventie van UNIC op de voet.

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 1
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dantie Cappetti 05-05-2016 om 00:39 uur
SIIIIIIIII
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN