banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

CineEurope: 2015-editie van start

22 juni 2015

In Barcelona is vandaag, 22 juni, de 24e editie van start gegaan van CineEurope, de Europese vakbeurs voor bioscoopexploitanten. Circa 1.400 geregistreerde bioscoopondernemers dompelen zich gedurende vier dagen onder in films, filmpresentaties, seminars en focus sessions. Daarnaast kunnen zij zich vertrouwd maken met nieuwe en bestaande bioscooptechnieken en -producten die op de tradeshow worden gepresenteerd.

De organisatie, CineEurope wordt georganiseerd door UNIC in samenwerking met Prometheus Global Media, verwacht in totaal zo’n 3.000 bezoekers, de vertegenwoordigers van bedrijven, de gasten en andere bezoekers meegerekend.

Een recordaantal van elf filmbedrijven gaan gedurende CineEurope een overzicht bieden van hun komende line-up. Het zijn Studiocanal, Mister Smith Entertainment, Warner Bros., Universal, 20th Century Fox, Paramount, Disney, Sony, Lionsgate, uniFrance en EuropaCorp. Zes van hen vertonen ook een film, waarvan vijf in Dolby Atmos. De films zijn Vacation (Warner Bros.), Everest (Universal), Ant-Man (Walt Disney), Terminator: Genisys (Paramount), Goosebumps (Sony) en Sicario (Lionsgate).

De beurs, die wordt georganiseerd door UNIC en Prometheus Global Media, vindt voor de vierde opeenvolgende keer plaats in Barcelona. Voorheen vond de beurs altijd in plaats in Amsterdam. Alleen de eerste editie werd georganiseerd in Brussel.

lees meer

Gabrielle Kardol

Gabriëlle Kardol is webmanager van de Holland Film Nieuws site. Zij beheert het CMS systeem en zorgt ervoor dat de website goed blijft draaien. Daarnaast verzorgt zij de nieuwsbrief en content voor de website. Gabriëlle is werkzaam bij image, een bureau dat de visuele identiteit van bedrijven versterkt door middel van creatieve concepten, beelden (fotografie en film) en grafische ontwerpen (online en offline).
Website www.image-lisse.nl Linkedin /gabrielle-kardol

Gabriëlle Kardol is webmanager van de Holland Film Nieuws site. Zij beheert het CMS systeem en zorgt ervoor dat de website goed blijft draaien. Daarnaast verzorgt zijn de nieuwsbrief en content voor de website. Gabriëlle is werkzaam bij image, een bureau dat de visuele identiteit van bedrijven versterk door middel van creatieve concepten, beelden (fotografie en film) en grafische ontwerpen (online en offline). - See more at: http://www.hollandfilmnieuws.nl.mach3test.com/redacteuren/#7
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN