banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

CineEurope: And the winner is…

27 juni 2015

Tijdens de slotceremonie van CineEurope worden elk jaar diverse vakprijzen uitgereikt. 20th Century Fox’ top executives Paul Hanneman en Thomas Jegeus kregen de prijs voor Global Distributors of the Year. Tim Richards van het Engelse keten Vue ontving de Variety International Children’s Fund Humanitarian Award voor zijn werk voor Hope & Homes for Children.

Thomas Jegeus (links) en Paul Hanneman (rechts) van 20th Century Fox met Vue’s Tim Richards (midden). Foto Tanja van Rooden.Foto Thomas Jegeus (links) en Paul Hanneman (rechts) van 20th Century Fox met Vue’s Tim Richards (midden). Foto Tanja van Rooden.

De prijs voor International Exhibitor of the Year ging naar Jan Bernhardsson. Bernhardsson is CEO van de Nordic Cinema Group (NCG). De prijs voor Producer of the Year ging naar EuropaCorp, de film- en tv-studio opgericht door filmmaker Luc Besson. Ook was er nog een speciale Innovation Award die werd uitgereikt aan IMAX dat met inmiddels 943 doeken in 63 landen een niet meer weg te denken rol speelt in de internationale bioscoopsector.

Met de Award Ceremonie kwam er een einde aan de 24e editie van CineEurope. Volgens jaar vindt de vakbeurs wederom plaats in Barcelona. Exploitanten kunnen vast 20 tot en met 23 juni volgend jaar in hun agenda blokkeren want dan vindt CineEurope 2016 plaats.

 

lees meer

Gabrielle Kardol

Gabriëlle Kardol is webmanager van de Holland Film Nieuws site. Zij beheert het CMS systeem en zorgt ervoor dat de website goed blijft draaien. Daarnaast verzorgt zij de nieuwsbrief en content voor de website. Gabriëlle is werkzaam bij image, een bureau dat de visuele identiteit van bedrijven versterkt door middel van creatieve concepten, beelden (fotografie en film) en grafische ontwerpen (online en offline).
Website www.image-lisse.nl Linkedin /gabrielle-kardol

Gabriëlle Kardol is webmanager van de Holland Film Nieuws site. Zij beheert het CMS systeem en zorgt ervoor dat de website goed blijft draaien. Daarnaast verzorgt zijn de nieuwsbrief en content voor de website. Gabriëlle is werkzaam bij image, een bureau dat de visuele identiteit van bedrijven versterk door middel van creatieve concepten, beelden (fotografie en film) en grafische ontwerpen (online en offline). - See more at: http://www.hollandfilmnieuws.nl.mach3test.com/redacteuren/#7
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
LadyBird