banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

CineEurope: Guillermo del Toro krijgt International Filmmaker of the Year award

23 juni 2015

Filmregisseur Guillermo del Toro heeft tijdens de 24e editie van CineEurope de International Filmmaker of the Year award in ontvangst genomen. De prijsuitreiking vond vandaag plaats tijdens de Universal Pictures lunch.

Del Toro verdiende internationale waardering voor Pan's Labyrinth, de film uit 2006. De film kreeg zes Oscarnominaties. Del Toro zelf werd ook genomineerd voor beste scenario. Twee jaar geleden schreef en regisseerde de van oorsprong Mexicaanse filmmaker Pacific Rim. Momenteel legt hij de laatste hand aan Crimson Peak met Mia Wasikowska in de hoofdrol. Die film maakt hij voor Universal Pictures. Dat geldt ook voor Pacific Rim 2 die hij als volgende filmproject op zijn lijstje heeft staan.

CineEurope 2015International Filmmaker of the Year award voor Guillermo del Toro.

CineEurope is de Europese vakbeurs voor bioscoopondernemers en filmdistributeurs. De beurs, die dit jaar voor de vierde maal in Barcelona plaatsvindt, duurt nog tot en met donderdag 24 juni.

lees meer

Gabrielle Kardol

Gabriëlle Kardol is webmanager van de Holland Film Nieuws site. Zij beheert het CMS systeem en zorgt ervoor dat de website goed blijft draaien. Daarnaast verzorgt zij de nieuwsbrief en content voor de website. Gabriëlle is werkzaam bij image, een bureau dat de visuele identiteit van bedrijven versterkt door middel van creatieve concepten, beelden (fotografie en film) en grafische ontwerpen (online en offline).
Website www.image-lisse.nl Linkedin /gabrielle-kardol

Gabriëlle Kardol is webmanager van de Holland Film Nieuws site. Zij beheert het CMS systeem en zorgt ervoor dat de website goed blijft draaien. Daarnaast verzorgt zijn de nieuwsbrief en content voor de website. Gabriëlle is werkzaam bij image, een bureau dat de visuele identiteit van bedrijven versterk door middel van creatieve concepten, beelden (fotografie en film) en grafische ontwerpen (online en offline). - See more at: http://www.hollandfilmnieuws.nl.mach3test.com/redacteuren/#7
LadyBird
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px