banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

CineEurope: Nog 2 jaar Barcelona

23 juni 2015

De organisatoren van CineEurope hebben hun samenwerkingsovereenkomst aan de vooravond van de 24e editie van de conventie verlengd en geïntensiveerd. Dat bevestigde co-managing director van CineEurope Bob Sunshine op de eerste dag van CineEurope.

Prometheus Global Media (PGM) en de Europese bioscooporganisatie UNIC hebben werken inmiddels als vijf jaar samen. De twee zijn nu formeel partner van elkaar.

Sunshine bevestigde tevens dat CineEuropa ook in 2016 en 2017 zal plaatsvinden in Barcelona. De beurs vindt dit jaar voor de vierde opeenvolgende keer plaats in Barcelona.

Circa 1.400 geregistreerde bioscoopondernemers dompelen zich gedurende vier dagen onder in films, filmpresentaties, seminars en focus sessions. Daarnaast kunnen zij zich vertrouwd maken met nieuwe en bestaande bioscooptechnieken en -producten die op de tradeshow worden gepresenteerd. In totaal worden er zo’n 3.000 bezoekers verwacht, de vertegenwoordigers van bedrijven, de gasten en andere bezoekers meegerekend.

CineEurope duurt nog tot en met donderdag 25 juni 2015.

lees meer

Gabrielle Kardol

Gabriëlle Kardol is webmanager van de Holland Film Nieuws site. Zij beheert het CMS systeem en zorgt ervoor dat de website goed blijft draaien. Daarnaast verzorgt zij de nieuwsbrief en content voor de website. Gabriëlle is werkzaam bij image, een bureau dat de visuele identiteit van bedrijven versterkt door middel van creatieve concepten, beelden (fotografie en film) en grafische ontwerpen (online en offline).
Website www.image-lisse.nl Linkedin /gabrielle-kardol

Gabriëlle Kardol is webmanager van de Holland Film Nieuws site. Zij beheert het CMS systeem en zorgt ervoor dat de website goed blijft draaien. Daarnaast verzorgt zijn de nieuwsbrief en content voor de website. Gabriëlle is werkzaam bij image, een bureau dat de visuele identiteit van bedrijven versterk door middel van creatieve concepten, beelden (fotografie en film) en grafische ontwerpen (online en offline). - See more at: http://www.hollandfilmnieuws.nl.mach3test.com/redacteuren/#7
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN