banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

CineEurope: Odeon wil stappen zetten met Innovation Lab

24 juni 2015

De Engelse bioscoopgroep Odeon UCI wil maar al te graag de sleutel vinden voor de bioscoop van de toekomst. Daarom kondigde de onderneming tijdens CineEurope aan dat het na Londen nu ook in Barcelona gaat starten met Odeon UCI's Innovation Lab.

Met de 'denktank' wil de bioscoopketen concrete stappen kunnen zetten op het gebied van big data-analyse en nieuwe technologie door samen te werken met start-ups die iets voor het bioscoopbedrijf kunnen betekenen en innovatieve technische geesten.

'We’re starting to see what happens when we support and nurture some of the
incredible number of young, talented entrepreneurs in London and Barcelona,
which are now two of the most vibrant digital technology sectors in Europe', aldus Ian Shepherd, group chief commercial officer van Odeon.

De stappen die Odeon zet sluiten aan bij de opmerkingen die Odeons CEO Paul Donovan vorig jaar tijdens CineEurope maakte over het gebruik van big data. De CEO pleitte toen ook voor betere samenwerking op industrieniveau om klaar te zijn voor de uitdagingen die de toekomst brengt.

CineEurope is de Europese vakbeurs voor bioscoopondernemers en filmdistributeurs. De beurs, die dit jaar voor de vierde maal in Barcelona plaatsvindt, duurt nog tot en met donderdag 24 juni.

Ian Shepher Odeon CineEurope
Ian Shepherd, group chief commercial officer van Odeon

lees meer

Gabrielle Kardol

Gabriëlle Kardol is webmanager van de Holland Film Nieuws site. Zij beheert het CMS systeem en zorgt ervoor dat de website goed blijft draaien. Daarnaast verzorgt zij de nieuwsbrief en content voor de website. Gabriëlle is werkzaam bij image, een bureau dat de visuele identiteit van bedrijven versterkt door middel van creatieve concepten, beelden (fotografie en film) en grafische ontwerpen (online en offline).
Website www.image-lisse.nl Linkedin /gabrielle-kardol

Gabriëlle Kardol is webmanager van de Holland Film Nieuws site. Zij beheert het CMS systeem en zorgt ervoor dat de website goed blijft draaien. Daarnaast verzorgt zijn de nieuwsbrief en content voor de website. Gabriëlle is werkzaam bij image, een bureau dat de visuele identiteit van bedrijven versterk door middel van creatieve concepten, beelden (fotografie en film) en grafische ontwerpen (online en offline). - See more at: http://www.hollandfilmnieuws.nl.mach3test.com/redacteuren/#7
LadyBird
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180