banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

CineEurope: Sony komt met PLF-merk Finity

22 juni 2017

In navolging van andere leveranciers en bioscoopketens komt nu ook Sony met een merk om Premium Large Format-zalen onderscheidend in de markt te kunnen zetten. Dat maakte het bedrijf bekend tijdens CineEurope. Met Finity wil de hardwareleverancier exploitanten die voor Sony-4K-projectoren hebben gekozen vooral helpen de boodschap uit te dragen naar de consument.

In tegenstelling tot leveranciers als Barco en Dolby biedt Sony met Finity geen combinatie van producten waarmee de aankleding van premiumzalen wordt gerealiseerd. Waar Dolby met Dolby Cinema, Dolby Vision, en Dolby Atmos een totaalpakket voor PLF aanbiedt, en Barco met hun laserprojectoren, Barco Escape en de Auro-geluidsoptie componenten voor PLF aanreikt, beperkt Sony zich tot marketingondersteuning voor de 4K-projectoren.

Exploitanten die Sony’s high-contrast dual projectoren uit de SRX-R500 Series in huis hebben of gaan afnemen, krijgen van Sony uiteenlopende marketingmaterialen om het publiek om de onderscheidende beeldkwaliteit te attenderen.

CineEurope Barcelona

Tijdens CineEurope werden ook de eerste deals met exploitanten over Finity bekendgemaakt. Zo gaat Vue in Duitsland negentien zalen positioneren met Sony’s Finity.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px