banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

CineEurope viert zilveren jubileum

23 februari 2016

Dit jaar bestaat CineEurope vijfentwintig jaar. Dat feit zal niet voorbijgaan aan de meer dan 3.500 deelnemers die de grootste vakbeurs voor de filmindustrie buiten Amerika in juni in Barcelona zullen bezoeken.

Van 20 tot en met 23 juni, om precies te zijn, zullen duizenden deelnemers in het Centre Convencions Internacional Barcelona niet alleen zaken doen, maar ook het zilveren jubileum van CineEurope vieren. ‘Een mijlpaal die we bereikt hebben vanwege onze inzet voor de verbetering van de ‘cinema experience’, aldus de co-managing director van CineEurope, Robert Sunshine, die van de gelegenheid gebruik maakt ook Coca-Cola van harte te bedanken. Het merk is vanaf het begin de officiële sponsor van de beurs.

Sunshine sprak ook zijn dank uit voor de support van de International Union of Cinemas (UNIC). Vorig jaar ging CineEurope een langdurige samenwerking aan met de UNIC, de internationale handelsorganisatie die bioscoopexploitanten en hun landelijke belangenverenigingen uit 36 Europese landen vertegenwoordigt.

Dit jaar komt een recordaantal van twaalf studio’s naar Barcelona om daar exclusieve clips en trailers van hun films en productpresentaties te vertonen.

Ook de lezers van Holland Film Nieuws kunnen deelnemen aan de feestvreugde van vijfentwintig jaar CineEurope. Houd magazine en website de komende weken goed in de gaten om kans te maken op een spectaculaire prijs!

 CineEurope

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px