banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Cineville zoekt de buitenlucht op

15 juli 2016

De tijd van films kijken in de openlucht is weer aangebroken. Dinsdag jongstleden maakten wij al melding van het feit dat de buitenbios populairder is dan ooit. Ook Cineville voegt zich nu in deze rij van heerlijk zomerse initiatieven.

Zes (hopelijk) zwoele zomeravonden kan er bij buurtboerderij Ons Genoegen aan de Spaarndammerdijk in Amsterdam genoten worden van Cineville's favoriete zwembadfilms.De aftrap is donderdag 21 juli met Sexy Beast van Jonathan Glazer. Swimming Pool, Rushmore, Leaving Las Vegas, The Graduate en La Piscine volgen. 

Voor slecht tien euro eet je elke donderdagavond voorafgaand aan de voorstelling ook nog vorstelijk mee op de buurtboerderij. De toegang is gratis maar een vrijwillige bijdrage is welkom.

Voor alle info: www.cineville.nl/magazine/zwembadfilms-de-buurtbios.

 

 

 

 

lees meer
cinevilles-buurtbios2-3

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
LadyBird
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180