banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Echo Base Charity Con (16.12) maakt gasten bekend

07 december 2017

Boba Fett komt naar Utrecht. Tijdens de Echo Base Charity Con op 16 december in Kinepolis Jaarbeurs zal onder andere The Empire Strikes Back-acteur Jeremy Bulloch zijn opwachting maken. Het Star Wars-evenement haalt geld op voor Unicef.

De timing kon eigenlijk niet beter. Twee dagen na de première van Star Wars: The Last Jedi wordt in Kinepolis Jaarbeurs de Echo Base Charity Con gehouden. Een dag lang is het Star Wars en ook alleen Star Wars wat de klok slaat. Castleden die signeren en Q&A’s geven, masterclasses schmink en light saber vechten en natuurlijk filmvertoningen. Dat er ook volop Star Wars-merchandising te koop zal zijn spreekt voor zich.

Om maar met de handtekeningen te beginnen, verschillende acteurs uit oude en nieuwe trilogieën staan op de rol. Naast de al genoemde Bulloch (Boba Fett) zijn dat Tim Rose (Admiral Ackbar), Michael Carter (Bib Fortuna), Richard Oldfield (Hobbie) en Derek Arnold, Paul Kasey en Brian Herring die meerdere optredens in The Last Jedi hebben vertolkt. Bijzonder is de aanwezigheid van Justin van der Lek, een Nederlandse visual effects specialist die op eigen houtje naar LA vertrok en nu onderdeel is van het special effects team van J.J. Abrams. Die zal mooie verhalen te vertellen hebben.

 Echo Base Charity Con werkt samen met de officiële Star Wars-liefdfadigheidsorganisatie Force for Change, en de netto opbrengst komt ten goede aan Unicef.

Samen voor het goede doel: Force for Change / Lucasfilm

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Phantom_Thread240x180
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
Banner CineJobs240x180px
9694_BVHV_BANNER_HFN(240x180px)