banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Fantastisch Kinderfilm Festival heeft nieuwe naam

24 oktober 2017

Het Fantastisch Kinderfilm Festival, het geheel op zich opererende jeugdonderdeel van het Imagine Film Festival, heeft een nieuwe naam: Taartrovers Film Festival. Op 2 januari 2018 gaat het festival onder de nieuwe naam van start in De Verkadefabriek in Den Bosch en toert tot en met 2 april door Nederland.

Taartrovers Film Festival is een jaarlijks programma voor kinderen van twee tot negen jaar dat door middel van thematische edities kinderen, en eventueel ook hun ouders en/of docenten, stimuleert om hun fantasie te gebruiken.

De editie van 2018 heeft niet alleen een nieuwe naam, maar is ook groter en gevarieerder.
Van 2 januari tot en met 2 april 2018 reist het festival langs tien filmtheaters in het hele land met een programma van artistieke en fantasierijke kinderfilms vergezeld door de Speeltuin van de Verbeelding: een speels vormgegeven decor met acht installaties die alle zintuigen prikkelen.

Het overkoeplende thema van 2018 is een ode aan het kindboek: Lettersoep & Prentenkoek geheten. Het filmprogramma en de inhoud van de Speeltuin zullen op dit thema zijn afgestemd.

Het filmprogramma van Taartrovers Film Festival wordt binnenkort bekendgemaakt. Voor meer info en tournee klik hier.

 

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180