banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Film, muziek en literatuur op nieuw festival Words on Fire

27 juni 2017

Muziek- en literatuurfestival Crossing Border, poppodium De Muziekgieterij en Lumière Cinema (Maastricht) hebben hun krachten gebundeld voor een eendaags festival: Words on Fire.  Op 5 november 2017 is  de Maastrichtse binnenhaven even een bruisend cultureel podium.

Locatie van het nieuwe evenement is de Maastrichtse binnenhaven Bassin, in en rond de voormalige industriegebouwen van de SPHINX-fabrieken. Daar zal op 5 november, aansluitend op het Crossing Border Festival in Den Haag, tussen drie uur  ‘s middags en elf uur ’s avonds Words on Fire plaatsvinden, een eendaags festival met muziek, film en literaire bijeenkomsten.

Words on Fire wordt ondersteund door de Gemeente Maastricht, het Nederlands Letterenfonds en diverse partners, waaronder Mojo Concerts en boekhandel Dominicanen.

De voorverkoop van Words on Fire start op zaterdag 26 augustus om 10:00 uur. Rond die tijd is ook het programma bekend.

 

Lumière Cinema in Maastricht: op 5 november het toneel van Words on Fire

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px