banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Flink special-aanbod bij Pathé

05 januari 2017

Opera, musical, ballet, voetbal, het zestiende PAC Festival en een Oscar-maand. Bioscoopconcern Pathé gaat 2017 voortvarend van start met een brede keuze aan speciale voorstellingen.

De live vertoning van operavoorstellingen is al jaren een hit bij de bioscoopketen, en 2017 lijkt daarop geen uitzondering te worden. Zo houden ze bij Pathé nu al rekening met het uitverkopen van Verdi’s Nabucco (The Metropolitan Opera, 17 januari) door alvast twee extra voorstellingen in te plannen. The Met doet op 21 januari ook nog een Romeo & Juliet. Musicaltitels zijn onder meer Newsies (22 feb.) en op 5 februari volgt een uitvoering van Swan Lake door het Bolshoi.

Volgende week maakt Pathé de titels van het 16e PAC Festival bekend, de jaarlijkse showcase van hoogwaardig bioscoopproduct op één dag: 5 februari. Twee films zijn al wel bekend: het jungle-avonturen Gold met Matthew McConaughey en historisch drama Hidden Figures, momenteel zo goed presterend in Amerikaanse bioscopen.

In het kader van de aanstaande Oscaruitreiking reserveert Pathé de maand februari voor reprises van bekende Oscar-winnaars. Ook worden eenmalig de Bowie-muziekdocu Ziggy Stardust and the Spider from Mars (9 maart) en culthit From Dusk till Dawn (9 jan.) gedraaid. Die laatste vertoning is interessant omdat er een live Q&A met schrijver/producent/acteur Quentin Tarantino en regisseur Robert Rodriguez aan gekoppeld is.

 mooie vooruitzichten: Gold is een van de titels van het PAC-festival (Seachers)

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180