Gek van Oranje
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Gouden Kalveren winnaar Gluckauf opnieuw in roulatie

06 oktober 2015

Het Limburgse streekdrama Gluckauf is afgelopen vrijdagavond de grote winnaar geworden tijdens het jaarlijkse filmprijzenfestijn in Utrecht. Gluckauf werd uitgeroepen tot Beste Film en won daarbij ook Gouden Kalveren voor Beste Regie (Remy van Heugten), Beste Scenario (Gustaaf Peek) en Beste camera (Mark van Aller).

Gluckauf wordt aanstaande donderdag door distributeur September Film Distribution opnieuw in roulatie gebracht in tweeëntwintig bioscopen en filmtheaters in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Heerlen, Kerkrade, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. 

link naar de trailer

 Banner Gluckauf
Banner Gluckauf

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Banner CineJobs240x180px
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
Banner-HLIV-240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
vacature
9695_WILD_BANNER_HFN(240x180px)
9694_BVHV_BANNER_HFN(240x180px)
BannerIjslandBende_2