The MUMMY
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Gouden Kalveren winnaar Gluckauf opnieuw in roulatie

06 oktober 2015

Het Limburgse streekdrama Gluckauf is afgelopen vrijdagavond de grote winnaar geworden tijdens het jaarlijkse filmprijzenfestijn in Utrecht. Gluckauf werd uitgeroepen tot Beste Film en won daarbij ook Gouden Kalveren voor Beste Regie (Remy van Heugten), Beste Scenario (Gustaaf Peek) en Beste camera (Mark van Aller).

Gluckauf wordt aanstaande donderdag door distributeur September Film Distribution opnieuw in roulatie gebracht in tweeëntwintig bioscopen en filmtheaters in Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Heerlen, Kerkrade, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. 

link naar de trailer

 Banner Gluckauf
Banner Gluckauf

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

35576.CC_Banner_Carma_tbv_Holland_film_nieuws_240x180px_v2
Banner_GirlsNightOut_240x180
Bigfoot Junior_Banner HFN
emoji_240X180
Banner Cinejobs 240x180px
XX_HITMAN'S-BODYGUARD_BANNER(240x180)
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
LOGAN LUCKY_HFN_240x180px_v1