banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Heddy Honigmann geëerd op vijfde Shortcutz

18 januari 2018

Shortcutz, het internationale platform voor korte films, eert filmmaker Heddy Honigmann met een Career Award. De prijs is een initiatief van de Amsterdamse afdeling van Shortcutz, en zal zondag uitgereikt worden tijdens de Shortcutz Amsterdam Annual Awards in EYE.  

Hoewel Shortcutz in het leven is geroepen om jong talent een platform te geven, wil de organisatie met een jaarlijkse Career Award de relevantie van ervaren filmmakers onderstrepen. Eerder kregen onder meer George Sluizer, Jos Stelling en Pieter Kuijpers de prijs.

Shortcutz zal zondag een bloemlezing van Honigmanns werk vertonen. Ook zal de filmmaker, bekend van menig bekroonde documentaire en speelfilm, een toespraak houden. Verder staat de avond in het teken van prijsuitreikingen in elf categoriëen. De winnaars gaan naar huis met een Mr. Zee. In de jury dit jaar grote namen als producent Jan Harlan en acteur Rutger Hauer. Voor een overzicht van de genomineerden, kijk hier.

Ruim baan voor nieuw talent: Shortcutz nr. 5 

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
9694_BVHV_BANNER_HFN(240x180px)
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Phantom_Thread240x180
Dorst_HFN