banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Horrorhit Get Out openingsfilm Imagine 2017

04 maart 2017

De openings- en slotfilm van de 33-ste editie van Imagine Film Festival zijn bekend. Het festival opent met Get Out. De urban horrorfilm stond afgelopen weekend bovenaan de Amerikaanse boxoffice.

De opening van Imagine vindt plaats op woensdagavond 12 april in EYE. Get Out kreeg van zowel pers als publiek positieve reacties. Op Rotten Tomatoes kreeg de horrorfilm zelfs een honderdprocentscore, zeer uitzonderlijk voor een niet-animatiefilm. In Get Out wordt het gegeven van een interraciale romance slim afgezet tegen de achtergrond van een duistere samenzwering.

Imagine sluit het festival op 21 april af met Buster’s Mal Heart, een thriller met in de hoofdrol Rami Malik, bekend uit de serie Mr. Robot.

Imagine Film Festival is een jaarlijks terugkerend filmfestival waarop de fantastische film centraal staat. Dit jaar is het themaprogramma gewijd aan kostuums en stilering. Dat betekent veel producties met futuristische (ruimte)pakken, iconische superheldenkostuums, gothic horror-outfits en verleidelijk uitgedoste vampiers.

Imagine Film Festival vindt van 12 tot en met 22 april plaats in EYE in Amsterdam.

 

Spannend begin van Imagine: Get Out / Universal Pictures International

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie