banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

IFFR van start

26 januari 2016

Morgen gaat het International Film Festival Rotterdam van start: de 45e editie van het internationaal vermaarde festival. Om 21 uur vindt de aftrap plaats met de film Beyond Sleep naar de roman Nooit meer slapen van W.F. Hermans. Koningin Maxima zal bij deze première aanwezig zijn.

In totaal zullen ruim 100 films in Rotterdam hun première beleven. Elf dagen lang heel veel films in een programma verdeeld in vier secties: Bright Future, Deep Focus, Voices en Perspectives. Zoals elk jaar ook nu weer een regen aan prijzen en Awards gedurende het festival. Tal van regisseurs uit alle windstreken zullen acte de présence komen geven gedurende het festival dat plaatsvindt op meerdere plekken in de Maasstad. Volledige info te vinden op www.iffr.com

Het festival duurt van 27 januari tot en met 7 februari 2016

Beyond Sleep

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180