banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Jewel Labs in de race voor prestigieuze prijs

02 maart 2017

De Nederlandse bouwer van computersystemen Jewel Labs is met het culturele contentplatform C-Feed genomineerd voor een Ticketing Technology Award 2017.

Jewel Labs dingt mee in de categorie Smart + Connected waar ze onder meer het ticketsysteem van Harry Potter and the Cursed Child en het Duits verkeersbureau tegenover zich treffen. In deze categorie kan gestemd worden door gebruikers, dus Jewel Labs hoopt natuurlijk dat dit volop gebeurt.

C-Feed bevat vrijwel alle gegevens over film-, theater- en muziekvoorstellingen in Nederland, plus alle dagrecreatie zoals musea. Met het platform is het ook mogelijk om content te delen tussen culturele instellingen, zoals dat in de podiumkunsten gebeurt met Publiek Geeft Sterren, ook een product van Jewel Labs.

Meer Nederlandse bedrijven dingen mee naar een prijs, zoals muziekplatform Eventim voor de Customer Service Award en Ticketswap voor de Mobile Award en de Product Innovation Award. Henk Schuit van Eventim maakt kans op de titel Executive of the Year.

De Ticketing Technology Awards worden jaarlijks tijdens het Ticketing Technology Forum in Dublin uitgedeeld. Dit jaar is de uitreiking op 5 april.

 Goed voor goud? Ticketsysteem C-Feed maakt kans op TTA / Jewel Labs 

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
LadyBird