banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Kaarten Paff in de verkoop

09 september 2016

Sinds vrijdag staat de complete programmering van het Parool Film Fest, kortweg Paff, online. Het vijfdaagse Amsterdamse evenement wordt van 6 tot en met 9 oktober in de Filmhallen gehouden.

Het Paff noemt zichzelf een podium voor kwaliteitsfilms. Je kunt ook zeggen dat het een etalage is voor de toppers van het aanstaande bioscoopseizoen. Als openingsfilm heeft het festival Oscarinzending Tonio geschaakt, maar deze voorstelling is alleen op uitnodiging. Wel zal de film in de dagen erna herhaald worden. Voor de overige titels kan nu al gereserveerd worden.

Onder de geselecteerde titels veel winnaars van de grote internationale festivals. De documentaire Fuocoammare over het vluchtelingenprobleem won de hoofdprijs in Berlijn, het sociale drama I, Daniel Blake was de verrassende winnaar in Cannes. Ook de daar gepasseerde Duitse komedie Toni Erdmann heeft De Hallen gehaald, en Oscarkandidaat Hell of High Water is eveneens geselecteerd. Nieuw Nederlands werk komt van Robert Jan Westdijk (Waterboys).

Op de slotdag worden de drie door het publiek hoogst gewaardeerde films achter elkaar vertoond. Er is ook een publieksprijs voor de absolute favoriet, wiens distributeur een beeld van Jeroen Henneman zal ontvangen. Voor het complete programma, klik hier. 

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px