banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Limburgse filmmakers centraal op tweedaags festival

05 juni 2017

Vrijdag 9 en zaterdag 10 juni staat Filmhuis De Domijnen in Sittard in het teken van CineFest, een festival voor filmmakers en filmliefhebbers met een speciale focus op Limburg.

CineFest gaat vrijdagavond van start met de filmvertoning van Quality Time gecombineerd met een CineTalk. Zaterdag organiseert CineLOVA (organisatie van audiovisuele amateurs) diverse workshops, o.a. voor beginnende regisseurs, acteurs en scenarioschrijvers. Filmplatform CineSud laat bezoekers die dag kennismaken met virtual reality en organiseert een programma voor kinderen.

Het drama Quality Time van regisseur Daan Bakker, met o.a. Michiel Romeyn en Anneke Blok, bestaat uit vijf korte verhalen over millennials en hun problemen. CineFest wordt afgesloten met de vertoning van korte films en korte documentaire van filmprofessionals en amateurfilmers.

CineFest Sittard 2017 wordt georganiseerd door Filmhuis De Domijnen, CineLOVA en CineSud. Voor het complete programma van CineFest Sittard 2017 en kaartverkoop klik hier.

Quality Time draait momenteel ook in Filmhuis Alkmaar en Filmtheater Hilversum.

 

Tobbende dertigers in Quality Time / September Film

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie