banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Mathieu Liebau van C-Cinemas winnaar CineEurope-actie

18 mei 2017

HFN organiseerde voor het tweede opeenvolgende jaar een actie waarmee een reis naar de vakbeurs CineEurope in Barcelona kon worden gewonnen. De winnaar is Mathieu Liebau, movie theater manager van C-Cinemas Roosendaal.

Als mediapartner van CineEurope schreef Holland Film Nieuws opnieuw de prijsvraag uit waarmee een geheel verzorgde reis gewonnen kon worden. De actie werd opgezet in samenwerking met hun hoofdsponsor Coca-Cola en CineEurope. De prijs was exclusief voor exploitanten van bioscopen en filmtheaters.

Uitgever Riet Zegers reisde naar Roosendaal om de prijs persoonlijk aan Mathieu te overhandigen. Mathieu Liebau won de prijs omdat hij graag ideeën wil opdoen voor de nieuwe bioscoop die C-Cinemas in Roosendaal gaat bouwen. De voormalige servicemedewerker die opgeklommen is tot manager en een paar dagen voor de beurs vierentwintig wordt, is nog niet eerder naar CineEurope geweest.

'Wat is dit gaaf!' zei Mathieu enthousiast toen hem werd verteld dat hij de prijs had gewonnen. 'Ik ben erg benieuwd wat ik allemaal te zien krijg. Ik neem aan dat ik Coca-Cola er vaak tegen zal komen en zal zeker mijn waardering laten merken!'

Ook Carlo en Mirjam Lambregts, de eigenaren van C-Cinemas, waren blij dat hun theatermanager de prijs had gewonnen.

CineEurope vindt plaats van 19 tot en met 22 juni in Centre de Convencions Internacional de Barcelona. Holland Film Nieuws is mediapartner van CineEurope en volgt de conventie van UNIC op de voet.

Van links naar rechts Riet Zegers, Mathieu Liebau en Carlo en Mirjam Lambregts, de eigenaren van C-Cinemas. Foto’s John Kleine-Schaars.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
LadyBird
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px