The MUMMY
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Met de Unlimited Pass naar KLIK!

10 augustus 2016

Van 25 tot 30 oktober gaat in EYE de negende editie van het animatiefestival KLIK! van start. Van 3D, tot handgemaakte schetsen tot klei, alle vormen van animatie komen aan bod. De verkoop van de Unlimited Pass voor dit bijzondere festival is reeds begonnen.

KLIK! heeft ten doel korte en lange animatiefilms toegankelijker te maken voor een groter publiek, nieuw en gevestigd talent in de schijnwerpers te zetten en de animatieliefhebber een divers programma te bieden. Behalve films biedt het zesdaagse festival ook masterclasses, workshops, themaprogramma's, gasten en ook feestjes. Thema van dit jaar: Landscape and Habitat.
Op zondag 30 oktober zijn er speciale programma’s voor kinderen.

De Unlimited Pass geeft toegang tot alle voorstellingen en programma’s, inclusief het beruchte KLIK! KLIK! BOOM!-feest op zaterdag. Pashouders hoeven niet in de rij of te reserveren, met de pas kan je direct de zaal in. Maar let op: vol is vol.

De Unlimited Pass is tot 1 oktober (zolang de voorraad strekt) verkrijgbaar via EYE’s online shop. Wel goed de voorwaarden lezen, want sommige voorstellingen vallen buiten de pas.

 

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Bigfoot Junior_Banner HFN
LOGAN LUCKY_HFN_240x180px_v1
InBlue_HFN_240x180
XX_HITMAN'S-BODYGUARD_BANNER(240x180)
Banner_GirlsNightOut_240x180
emoji_240X180
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
Banner Cinejobs 240x180px