banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Met de Unlimited Pass naar KLIK!

10 augustus 2016

Van 25 tot 30 oktober gaat in EYE de negende editie van het animatiefestival KLIK! van start. Van 3D, tot handgemaakte schetsen tot klei, alle vormen van animatie komen aan bod. De verkoop van de Unlimited Pass voor dit bijzondere festival is reeds begonnen.

KLIK! heeft ten doel korte en lange animatiefilms toegankelijker te maken voor een groter publiek, nieuw en gevestigd talent in de schijnwerpers te zetten en de animatieliefhebber een divers programma te bieden. Behalve films biedt het zesdaagse festival ook masterclasses, workshops, themaprogramma's, gasten en ook feestjes. Thema van dit jaar: Landscape and Habitat.
Op zondag 30 oktober zijn er speciale programma’s voor kinderen.

De Unlimited Pass geeft toegang tot alle voorstellingen en programma’s, inclusief het beruchte KLIK! KLIK! BOOM!-feest op zaterdag. Pashouders hoeven niet in de rij of te reserveren, met de pas kan je direct de zaal in. Maar let op: vol is vol.

De Unlimited Pass is tot 1 oktober (zolang de voorraad strekt) verkrijgbaar via EYE’s online shop. Wel goed de voorwaarden lezen, want sommige voorstellingen vallen buiten de pas.

 

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN