banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Nao ’t zuuje doet Limburg uitlopen

12 januari 2018

De openingsfilm van het Limburg Film Festival, Nao ’t zuuje van Rob Hodselmans, blijkt een ware publieksmagneet in het zuiden. Sinds de première van afgelopen zaterdag in Venlo loopt het storm bij de voorstellingen van de carnavalsdocumentaire. Het leverde in een week tijd al bijna tienduizend bezoekers op.  

Nao ’t zuuje (Naar het zuiden) volgt Lex Uiting, de van origine Limburgse zanger en tv-presentator die in 2017 tot Prins Carnaval van Venlo werd gekroond. Het stoorde Uiting al langer dat er met name boven de rivieren een verkeerd beeld van carnaval bestaat: veel drank en lol, weinig verdieping. Nao ’t zuuje kijkt daarom naar het andere ‘vastelaovend’, een tijd van bezinning en samen zijn.

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px