banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

NFF lanceert campagne 2017

16 augustus 2017

Gisteren presenteerde het Nederlands Film Festival de campagne voor de 37-ste editie van het festival dat op 20 september van start gaat. Onder het motto Je weet niet wat je ziet wordt de diverse programmering van dit jaar onder de aandacht gebracht.

In de campagne staat de diverse programmering van het festival centraal. In drie commercials en een online- en postercampagne raken vijf personages zichtbaar in vervoering tijdens het kijken naar een van de producties die op het NFF worden gedraaid.

De pay-off Je weet niet wat je ziet kan ook letterlijk worden uitgelegd: van de ruim 300 titels die op het NFF worden vertoond, zijn er meer dan 90 voor het eerst te zien.

De campagne werd ontwikkeld door reclamebureau Hong Kong met medewerking van regisseur Madja Amin en fotograaf Sophie Hemels van Cake Film & Photography.

De commercial draait vanaf 17 augustus in bioscopen en filmtheaters door het hele land. Op die dag gaat tevens de postercampagne van start. De online campagne is vanaf vandaag te bekijken.

De 37-ste editie van het Nederlands Film Festival vindt van 20 tot en met 29 september plaats in Utrecht.

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px