banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Oscaruitreiking 2016 live te zien bij Vue

11 februari 2016

Neemt Leonardo DiCaprio zijn moeder mee, lopen Michael Fassbender en vriendin Alicia Vikander (beiden genomineerd) samen over de rode loper en wint Sylvester Stallone zijn eerste Oscar? Dit alles en meer kan in vier Vue-theaters worden bekeken tijdens een live stream-uitzending van de Oscarnacht.

Bioscoopexploitamt Vue sprong in het gat dat Film1 achterliet. Deze zender zond al jaren de Oscars live uit en dit was voor veel filmliefhebbers de enige manier om het glamour-feestje te kunnen zien, nadat de BBC met uitzenden was gestopt. Begin dit jaar maakte Film1 bekend het evenement ook niet meer te gaan uitzenden.

Vue gaat dit wel doen, want heeft de exclusieve rechten om in de nacht van 28 op 29 februari het prijzengala uit te zenden. Dit zal plaatsvinden in vier theaters, te weten in Hoorn, Eindhoven, Kerkrade en Hilversum.

De Vue Oscarnacht staat geheel in het teken van Comfy Glamour. Bezoekers kunnen over een rode loper het theater binnen, krijgen een glas champagne en kussens en dekens liggen gereed om het hen tijdens de uitzending zo comfortabel mogelijk te maken. Na de uitreiking wordt een ontbijt geserveerd.

Kaarten voor dit ontbijtarrangement kosten tien euro en zijn te bestellen op www.vuecinemas.nl

Oscar Vue 2016Foto: Oscars.org

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN