banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Paula van der Oest, Peter Slager in jury Vlissingen

07 juni 2017

Dinsdagavond vond de traditionele ‘amuse’ plaats van Film by the Sea, waarbij het posterontwerp en de jury van de 19e editie werden gepresenteerd. Onder de namen regisseur Paula van der Oest en muzikant Peter Slager.

Net als voorgaande jaren is Adriaan van Dis juryvoorzitter. Hij was het die gisteravond de namen van de voltallige jury bekend maakte. Die bestaat uit presentatrice Floortje Dessing, regisseurs Paula van der Oest en Robert Jan Westdijk, actrice Ariane Schluter, schrijvers Oek de Jong en Hans Maarten van den Brink en muzikant/tekstschrijver Peter Slager.

De jury zal haar oordeel vellen over de twaalf boekverfilmingen in de competitie. Ook werd gisteren de nieuwe Film by het Sea-poster onthuld, dit jaar een ontwerp van fotograaf Bob Pingen. Op het affiche figureren acteur Christophe Haddad en model Sanne de Regt. De editie van 2017 duurt van 8 tot en met 17 september en vindt plaats in Vlissingen.

Room with a view: Haddad en De Regt op FbtS 2017 / Film by the Sea

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)