banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

PGM en UNIC slaan officieel de handen ineen voor CineEurope

02 juni 2015

Prometheus Global Media (PGM) en de International Union of Cinemas (UNIC) zijn een lange-termijn partnership aangegaan voor de organisatie van CineEurope, de jaarlijkse bijeenkomst van Europese professionals uit het bioscoopbedrijf. Beide organisaties werkten al enkele jaren goed samen, maar nu is het ook tot een officiële constructie gekomen.

De UNIC vertegenwoordigt de handelsbelangen van exploitanten uit 36 Europese landen. PGM is de uitgever van mediavakbladen als The Hollywood Reporter en Billboard. UNIC-president Phil Clapp is enthousiast over het partnership. ‘CineEurope is een enorm belangrijke manifestatie voor zowel de UNIC als de complete Europese bioscoopsector. Het is voor professionals dé mogelijkheid bij uitstek om kennis te nemen van nieuwe uitdagingen binnen onze branche, en meer te weten te komen over technologische ontwikkelingen en het nieuwste filmproduct. Onze relatie met PGM, die in 2010 begon, heeft ertoe geleid dat CineEuropa jaarlijks bleef groeien en een succesvolle rebranding doormaakte.’

De volgende CineEuropa staat gepland voor 22-25 juni in de CCIB te Barcelona. 

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie