banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Planet IFFR 2018 biedt gevarieerd programma

12 december 2017

Binnenkort gaat de 47ste editie van het IFFR van start. Ook in 2018 heeft het festival weer een gevarieerd aanbod in petto. Met uiteenlopende films, van vernieuwende makers en van gearriveerde prijswinnaars, en met verschillende onderdelen, thema´s en evenementen. De eerste titels zijn al bekend. 

Het concept van de Planet IFFR dat vorig jaar werd gelanceerd, vormt weer de basis van het festival. 'International Film Festival Rotterdam is de plek waar alternatieve visies op film samenkomen', zegt festivaldirecteur Bero Beyer. 'Zodra we op het oppervlak van Planet IFFR neerdalen, zien we dat het er krioelt van de fascinerende en uiteenlopende schepsels waar iedereen zichzelf op de een of andere manier in zal herkennen.'

Ook dit jaar is het filmaanbod weer opgedeeld in de vier secties Bright Future, Voices, Deep Focus en Perspectives. Bedoeld om het voor de bezoeker gemakkelijker te maken om zich te oriënteren in dat aanbod.

lees meer

Alice Scheiuit

Alice Scheiuit studeerde Film- en TVwetenschap, volgde cursussen filmmarketing en journalistiek en is actief in research, redactie en communicatie: o.a. Universiteit Utrecht, MEDIADesk, Sanoma, VPRO, Cinekid, DDG marketing, Mediawijzer, Atria, Filmdepot, Uitgeverij de Graaf en HFN. Focust op: Media- & cultuurbeleid; Beeldvorming & storytelling; Jeugd & media.
Twitter @scheiuit LinkedIn /alicescheiuit

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px