banner Pieter Konijn
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Slotfilm LIFF 2017 bekend

04 oktober 2017

Het LIFF blijft goede smaak tonen. Na de bekendmaking van de openingsfilms Suburbicon en Battle of the Sexes is ook de slotfilm een opvallende titel.

Eerder werd bekend dat Suburbicon, het nieuwe drama van regisseur George Clooney met Matt Damon en Julianne Moore in de hoofdrollen, en de waargebeurde femi tenniskomedie Battle of the Sexes (met Emma Stone en Steve Carell) het Leids International Film Festival op 27 oktober zullen openen, als respectievelijk officiële openings- en publieksfilm.

Gister was er meer goed nieuws over de slotfilm: dat wordt Last Flag Flying van Richard Linklater. Het is de enige vertoning van deze tragikomedie van Linklater (Boyhood) in Nederland.

In Last Flag Flying gaan drie Vietnamveteranen (Steve Carell, Bryan Cranston en Laurence Fishburne) in 2003 op een laatste missie: het begraven van de zoon van één van hen, die tijdens de Irakoorlog is omgekomen.

Last Flag Flying wordt op LIFF eenmalig vertoond: op 5 november om 21.45 uur in het Trianon Theater in Leiden. Tickets zijn te koop vanaf 11 oktober.

LIFF 2017 vindt plaats van 27 oktober tot en met 5 november. Op 9 oktober wordt het volledige programma bekendgemaakt.

 

V.l.n.r. Bryan Cranston, Laurence Fishburne en Steve Carell in Last Flag Flying / LIFF 2017

 

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner_USHIO240x180
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
Banner CineJobs240x180px
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)