The MUMMY
NIEUWS - Beurzen & Festivals

Win een reis naar CineEurope Barcelona

18 april 2017

Wil jij komende zomer naar Barcelona om daar van 19 tot en met 22 juni de Europese bioscoopvakbeurs CineEurope bij te wonen? Doe dan mee met de speciale actie die Holland Film Nieuws als mediapartner van CineEuropa organiseert.

Maak nu kans op een geheel verzorgde reis naar Barcelona voor de 26e editie van CineEurope! Je vliegt op zondagavond 18 juni naar Barcelona en verblijft vier nachten in Hotel & Spa Villa Olimpica  vlakbij het conventiecentrum. Met jouw volledige registratie heb je vier dagen lang gratis toegang tot seminars, diners, de vakbeurs, geweldige productpresentaties van de studio’s en screenings van hun nieuwste blockbusters! Aansluitend vlieg je op donderdagavond 22 juni weer terug naar Amsterdam.

Wat je er voor moet doen? Klik hier voor de actiepagina!

 

 

lees meer

Tanja van Rooden is sinds HFN #80 Art Director van Holland Film Nieuws. Tanja is oprichter en eigenaar van 'image', een visueel dienstverlener. Image versterkt de uitstraling van bedrijven met creatieve concepten, beelden (fotografie en film) en grafisch ontwerpen (online en offline).
Website www.image-lisse.nl LinkedIn /tanjavanrooden

Tanja van Rooden is sinds HFN #80 Art Director van Holland Film Nieuws. Daarvoor deed zij al een aantal jaar de beeldredactie. Tanja is oprichter en eigenaar van ‘image’, een visueel dienstverlener. Image versterkt de uitstraling van bedrijven met creatieve concepten, beelden (fotografie en film) en grafische ontwerpen (online en offline). - See more at: http://www.hollandfilmnieuws.nl/redacteuren/#sthash.STJbhchN.dpuf
Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
InBlue_HFN_240x180
17102.BARCO.HollandFilmNieuws.onlinebanner.v2
Bigfoot Junior_Banner HFN
LOGAN LUCKY_HFN_240x180px_v1
Banner Cinejobs 240x180px
emoji_240X180
XX_HITMAN'S-BODYGUARD_BANNER(240x180)
Banner_GirlsNightOut_240x180