banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Carolyn van Liefland richt De Filmboekers op

29 januari 2015

Carolyn van Liefland is eind januari begonnen met het nieuwe bedrijf De Filmboekers bv. Het bedrijf legt zich voornamelijk toe op het verzorgen van de filmprogrammering voor bioscopen. Momenteel werkt De Filmboekers voor Euroscoop, Service Bioscoop Hollywoud in Almkerk en Service Bioscoop ZIEN in Eindhoven.

In een reactie laat Van Liefland weten: ‘Ik sta open voor andere opdrachten en ben in gesprek met meerdere partijen. Ik geloof in een nauwe samenwerking met distributeurs, zeker op het vlak van de Nederlandse Film. Er zijn mogelijkheden om de samenwerking tussen producent, distributeur en exploitant verder uit te breiden. Een aantal distributeurs en producenten heeft dat door en boekt daar goede successen mee. We zijn toe aan een doelgerichtere aanpak in een veel vroeger stadium dan het vertonen van de trailer zes weken voor de release.’

Van Liefland vertrok aan het einde van 2014 als directeur E.T. Programmatie, het boekingskantoor dat de programmering verzorgt van onder meer Wolff Bioscopen en een groot aantal onafhankelijke exploitaties.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie