banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Dennis van den Berg in directie Just Media Group

05 november 2015

Dennis van den Berg gaat het directieteam van de Just Media Group versterken in de functie van COO Film & tv. Hij wordt onder meer verantwoordelijk voor de filmproducties en de marketingactiviteiten van de Just Media Group.

Van den Bergs meest recente functie was Director Theatrical bij A-Film, waar hij verantwoordelijk was voor de ontwikkeling, acquisitie en distributie van bioscoopfilms. Eerder werkte Dennis als marketeer voor televisiezenders SBS6, Net5 en Veronica en als Marketing Manager bij Independent Films. Bij Just Media wordt hij ook verantwoordelijk voor de nieuwe tv-zender ONS en het design & concept bureau Just Works.

Bij Just Media Group zijn ze blij met zijn komst. Directeur Eric de Groot: ‘De tv-zender ONS is vorige maand gelanceerd en onze ambities op het gebied van film blijven onverminderd groot. Dennis heeft een schat aan kennis en ervaring op het gebied van film en tv en kan hiermee onze positie in de markt versterken.’

lees meer

Mark van den Tempel

Mark van den Tempel covert als freelance publicist en documentairemaker al twintig jaar onderwerpen op het gebied van entertainment, kunst, architectuur en muziek voor tijdschriften (o.a. Nieuwe Revu, Filmkrant) en broadcasters. Sinds kort maakt hij ook promotiefilms voor bedrijven en culturele instellingen.
LinkedIn markvandentempel

Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN