banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Filmdistributeurs verkassen

02 januari 2018

Maar liefst drie filmdistributeurs meldden hun verhuizing. Splendid Film, Amstel Film en Cherry Pickers hebben alle spullen ingepakt en zijn te vinden op een nieuwe locatie.

Allereerst Amstel Film. Vanaf 5 januari is het nieuwe kantoor te vinden boven filmtheater de Uitkijk in Amsterdam. Op Prinsengracht 452, 1017 KE Amsterdam heeft de distributeur vanaf die dag het nieuwe onderkomen gevestigd. De overige contactgegevens blijven ongewijzigd.

Als gevolg van de verhuizing van Amstel Film moest de ruimte boven de Uitkijk worden vrij gemaakt door distributeur Cherry Pickers die hier al geruime tijd kantoor hield. Huub Roelvink en David van Marlen verhuizen naar Timorplein 40, 1094  CC Amsterdam. Ook bij hen geen wijzigingen in de overige contactgegevens.

Dat geldt ook voor Splendid Film. Sinds gisteren is hun nieuwe kantoor gevestigd op het volgende adres: Ellermanstraat 12, 1114  AK  Amsterdam. 

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner_USHIO240x180
LadyBird