banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Focus Filmtheater zoekt directeur

28 september 2017

Focus Filmtheater in Arnhem is op zoek naar een nieuwe directeur. Niet dat het bekende duo Charlie Cappetti en Henk Bitter weggaat. Men zoekt alleen een algemeen directeur die de directie tot 1 juli volgend jaar kan versterken en na die datum de leiding geheel kan overnemen. Charlie Cappetti en Henk Bitter worden dan respectievelijk hoofd facilitair & operations en hoofd programma.

In Arnhem wordt momenteel gebouwd aan het nieuwe Focus Filmtheater. Aan het Audrey Hepburnplein verrijst een vijfzalencomplex met in totaal 385 stoelen. Op het dak kan straks ook film worden gekeken want Focus krijgt een openluchtzaal voor mooie zomeravonden.

De bouw van het nieuwe filmtheater vindt plaats terwijl er in Arnhem flink wordt gediscussieerd over de mogelijk komst van een grote bioscoop van Euroscoop. De opening van Focus staat gepland voor het voorjaar van 2018.

Meer informatie over de vacature is te verkrijgen via de site van Focus Filmtheater.

Wie gaat er leiding geven aan het nieuwe Focus Filmtheater?

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
LadyBird
Banner_USHIO240x180
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
Banner CineJobs240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Design Ad Banner 240x180– HFN
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)