banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Gulian Nolthenius nieuwe directeur NVB

15 juli 2015

De Nederlandse Vereniging van Bioscoopexploitanten ( NVB) heeft Gulian Nolthenius (56) per 3 augustus 2015 benoemd tot haar directeur. Nolthenius is managing consultant en oprichter van Comforce Recruitment en was van 1991 tot 1998 commercieel en algemeen directeur van Cloeck en Moedigh Bioscoopreclame / RMB Nederland

Het algemeen bestuur van de NVB is zeer ingenomen met de benoeming van Nolthenius en heeft er het volste vertrouwen in dat hij adequaat leiding en inhoud zal geven aan de nieuwe richting die de NVB recentelijk is ingeslagen als diensverleningsbureau voor haar leden.

Nolthenius: ‘ Ik zie er naar uit om mij de komende tijd in te zetten voor deze prachtige sector en invulling te geven aan de nieuwe koers van de NVB.’

De NVB, waarbij 265 bioscopen en filmtheaters zijn aangesloten, draagt zorg voor de collectieve promotie en belangenbehartiging van de sector. Zij is onder meer gesprekspartner met de overheden, (internationale) organisaties en netwerken en sluit collectieve contracten af namens de branche zoals de cao voor het bioscoopbedrijf.

Gulian Nolthenius NVB directeur
Gulian Nolthenius

lees meer

Riet Zegers

Riet Zegers is uitgever van Holland Film Nieuws en verantwoordelijk voor de eindredactie en advertentieverkoop. Met haar bedrijf Filmplan verzorgt zij de programmering van diverse bioscopen en filmtheaters door het hele land. Daarnaast houdt Filmplan zich bezig met een breed scala aan filmgerelateerde projecten (o.a. het uitgeven van het adresboek).
Website www.filmplan.nl / Linkedin riet-zegers

DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
LadyBird
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180