banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Hein Barnhoorn interim directeur Nederlands Film Festival

17 mei 2017

Hein Barnhoorn wordt de nieuwe algemeen directeur van het Nederlands Film Festival. Barnhoorn gaat de functie op ad interimbasis invullen. Hij blijft tot december van dit jaar, zo heeft het festival zelf bekendgemaakt.

Hein Barnhoorn werkte voor World Press Photo, bij modemerken als Esprit en Gaastra. Maar de meeste mensen in de filmsector kennen hem van zijn tijd bij CineNova en Film1.

Bij Film1 en vervolgens UPC was Barnhoorn betrokken bij de grote filmprojecten zoals de cofinanciering van films en sponsoring van onder meer het Nederlands Film Festival, International Film Festival Rotterdam en Amsterdam Film Week.

Barnhoorn volgt Willemien van Aalst op die het festival na acht jaar en zeven edities gaat verlaten. Per 1 juli draagt zij haar taken over aan de nieuwe directeur. Op 22 juni wordt er tijdens een besloten bijeenkomst officieel afscheid genomen van Willemien van Aalst als directeur van het NFF.

Hein Barnhoorn vindt zakelijk directeur Petra Remmen aan zijn zijde bij het NFF.

Hein BarnhoornHein Barnhoorn, foto NFF.

 

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
Banner CineJobs240x180px
LadyBird
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Banner_USHIO240x180
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie