banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Hein van Joolen begonnen bij Kaap Holland Film

06 december 2016

Hein van Joolen

Hein van Joolen is sinds 1 december jongstleden werkzaam bij filmproducent Kaap Holland Film. Hij is daar aan de slag gegaan als dramaturg/ontwikkelaar.

Van Joolen is vier dagen in de week actief voor Kaap Holland Film (voorheen Eyeworks). Op die manier blijft hij tijd overhouden voor de filmclub Amongst Friends. Daarnaast blijft Van Joolen als bestuurslid verbonden aan het Leiden International Film Festival en De Filmkrant.

Hein van Joolen werkte eerder onder meer voor de filmdistributeurs Lumière, Benelux Film Distributors (BFD) en United International Pictures (UIP). In de afgelopen periode verrichtte hij onder meer werk voor diverse filmproducenten. Zo gaf hij adviezen aan de makers van onder meer Brimstone en Waterboys. Daarnaast was en is hij een stuwende kracht achter KINO in Rotterdam.

De filmclub Amongst Friends gaat in januari verder uitbreiden. Na Amsterdam (Het Ketelhuis), Utrecht (Louis Hartlooper Complex), Leiden (Trianon) en Rotterdam (KINO), dat vanaf 19 december gaat deelnemen, gaat de vriendenclub de vleugels uitslaan in Nijmegen (LUX).

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner CineJobs240x180px
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
Design Ad Banner 240x180– HFN
LadyBird