banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

IFFR versterkt team voor editie 2017

14 september 2016

In de aanloop naar de 46-ste editie van International Film Festival Rotterdam (IFFR) presenteerde festivaldirecteur Bero Beyer op het Toronto International Film Festival een versterkt  IFFR-team. 

Zowel intern als extern zijn er veranderingen. Om de ondersteuning aan buitengewoon filmtalent van over de hele wereld te verbeteren, werkt het festival  aan een herziening van het Hubert Bals Fonds (HBF). Hoofd Industrie Marit van den Elshout leidt die hervorming, naast haar werkzaamheden als manager van IFFR's coproductiemarkt CineMart. De huidige HBF-manager Iwana Chronis geeft na het komende festival, haar zevende, het stokje door aan Van den Elshout.

Hoofd Programma Chris Schouten breidt haar werkzaamheden uit met het overzien van de verschillende distributieactiviteiten van het IFFR. Programmeur Bianca Taal overziet de talentontwikkelingsprogramma's, en Müge Demir en Shorts-programmeur Julian Ross worden bij het programmeursteam gevoegd om films uit Azië te selecteren.

Nieuwe gezichten zijn er ook. Zoals eerder gemeld heeft Jenny Canters zich bij het persteam gevoegd. Fiscal Peters gaat aan de slag als Hoofd Marketing en Susan Gloudemans, huidig directeur Trustfonds van de Rijksakademie, start in november bij IFFR als Hoofd Ontwikkeling.
 
De 46-ste editie van het International Film Festival Rotterdam vindt plaats van woensdag 25 januari tot en met zondag 5 februari 2017 in Rotterdam.

lees meer

Nanneke Koning

Nanneke Koning is freelance eindredacteur en publicist, met meer dan twintig jaar ervaring in de wereld van entertainment en kunst. Voor Holland Film Nieuws verzorgt ze de eindredactie van het magazine en de online-berichtgeving.
LinkedIn /nanneke-koning

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Banner CineJobs240x180px
Design Ad Banner 240x180– HFN
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
LadyBird
Dorst_HFN
Banner_USHIO240x180
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)