banner Pieter Konijn
NIEUWS - Cast

Jan Runge vertrekt bij UNIC

04 april 2017

Jan Runge, de CEO van de Europese belangenorganisatie van bioscoopondernemers UNIC, gaat de organisatie verlaten. Hij vertrekt deze zomer.

Runge was in totaal bijna zes jaar werkzaam voor Union Internationale des Cinémas. UNIC vertegenwoordigt bioscoopondernemers uit 36 landen. De organisatie zet vooral in op lobby en is daarom gevestigd in Brussel. Er wordt momenteel nog gezocht naar een geschikte kandidaat die Jan Runge kan opvolgen.

Runge keert terug naar Duitsland waar hij het consultancywerk (wat hij ook deed voor zijn tijd bij UNIC) weer wilt opstarten. Hij wil graag betrokken blijven bij de internationale bioscoopindustrie en de lobby die ermee gepaard gaat, zo laat hij HFN weten.

Jan RungeJan Runge tijdens CineEurope.

lees meer

Jeroen Huijsdens

Filmliefhebber Jeroen Huijsdens werkt al sinds 1994 in de Nederlandse filmsector. In 1999 begon hij met zijn bedrijf Filmtaal. Jeroen is sinds de oorsprong betrokken bij Holland Film Nieuws. Hij is tevens de drijvende kracht achter Filmdepot.nl. Jeroen is gefascineerd door de digitale revolutie en de impact ervan op de (inter)nationale entertainmentsector.
Website www.filmtaal.nl / Twitter @JeroenHuijsdens / Linkedin jeroenhuijsdens

Aantal reacties: 0
Let op: uw reactie heeft goedkeuring van de beheerder nodig voordat het geplaatst wordt.
Dorst_HFN
Design Ad Banner 240x180– HFN
banner 240x180_2018_CineEurope_kopie
DE MATCHMAKER_HFN_240x180px
XX_BANNER-LBJ_HFN(240x180)
LadyBird
Banner CineJobs240x180px
Banner_USHIO240x180